Danušina roláda

Čtvrt litru šlehačky, 1 vanilkový cukr, moučkový cukr a polohrubá mouka, máslo, 6 vajec a čerstvé nebo kompotové ovoce. Šlehačku svaříme s vanilkovým cukrem a můžeme k tomu přidat trochu moučkového cukru, podle kyselosti ovoce. Potom ji dáme vychladit na jeden den do lednice. Druhý den si přepálíme větší kousek másla, tím vylijeme plech a necháme vystydnout a vysypeme moukou. Vyšleháme vejce se 7 lžícemi cukru. Potom přidáme 7 lžic polohrubé mouky a to vše ještě jednou pořádně vyšleháme. Vylijeme na plech a dáme do vlažné trouby a asi po dvou minutách přidáme na teplotě a upečeme do růžova . Na upečený zákusek dokud je teplý rozetřeme po délce šlehačku a přidáme ovoce a srolujeme.