Černá omáčka
Suroviny: Bobkový list, nové koření, pepř, sušené švestky, mandle, ořechy, rozinky, vánočka.
Postup: Ve vodě necháme povařit bobkový list, nově koření a pepř. Vodu scedíme a přidáme do ní sušené švestky, rozsekané mandle, rozsekané oříšky a rozinky. Vaříme dokud švestky nejsou měkké.
DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJE PETR NOVOTNÝ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.