Buchta z ovesných vloček
Bez záruky... ale zajímavé...
Suroviny: 25 dkg krupice, čtvrt litru mléka, 25 dkg ovesných vloček, 1 prášek do pečiva, 20 dkg pískového cukru.
Pracovní postup: Krupici polijeme mlékem a necháme chvíli změknout, pak přidáme opražené vločky, cukr a prášek do pečiva. Vše promícháme a těsto vložíme do vymazané a vysypané formy. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi hodinu, podáváme až druhý den.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTORKA RECEPTU STANISLAVA MÍKOVÁ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka