Bůček za studena

Pro ty, kteří nepočítají kalorie ani jouly...

Suroviny: Pěkný bůček, 3 bobkové listy, půl lžičky pepře, 1 cibule, 1 hlavička česneku, sůl a směs na potření: 1 a půl lžíce oleje, 8 stroužků česneku, lžíce grilovacího koření, sladká i pálivá paprika, sůl a čtvrt lžičky pepře.

Pracovní postup: Bůček uvaříme se všemi ostatními surovinami do měkka, necháme trochu zchladnout, potřeme směsí z koření a oleje, zabalíme do alobalu a dáme asi na 2 až 3 dny do chladu uležet.

DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTORKA RECEPTU INKA NEKOLOVÁ!

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.