Bůček za studena
Pro ty, kteří nepočítají kalorie ani jouly...
Suroviny: Pěkný bůček, 3 bobkové listy, půl lžičky pepře, 1 cibule, 1 hlavička česneku, sůl a směs na potření: 1 a půl lžíce oleje, 8 stroužků česneku, lžíce grilovacího koření, sladká i pálivá paprika, sůl a čtvrt lžičky pepře.
Pracovní postup: Bůček uvaříme se všemi ostatními surovinami do měkka, necháme trochu zchladnout, potřeme směsí z koření a oleje, zabalíme do alobalu a dáme asi na 2 až 3 dny do chladu uležet.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTORKA RECEPTU INKA NEKOLOVÁ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.