Zuppa pavese
Suroviny: 1,5 l hovězího vývaru, 5 vajec, 5 plátků toastového chleba, 150g strouhaného sýra, sůl, pepř a petrželka.
Postup: Horký hovězí vývar nalijeme do polévkové mísy, osolíme, přidáme celá vejce. Opečený toastový chleb rozkrojíme na menší trojhránky, které pomalu vložíme do polévky, posypeme strouhaným sýrem, špetkou čerstvě umletého pepře a nasekanou petrželkou.
DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJE PETR NOVOTNÝ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.