Žampiony portobello zapečené
Můžete použít i světlé žampiony, ale je to pracnější.
Ingredience
- hnědé žampiony portobello
- niva
- šunka
- olej
Postup:
- Žampionům sloupneme kloboučky, vylomíme nožičku a opatrně vydlabeme. Zbytky můžeme využít do polévky.
- Kloboučky naplníme směsí drobně krájené šunky a nivy, naskládáme na olejem vytřený pekáček a dáme do rozehřáté trouby zapéci. Podáváme s kouskem pečiva.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.