Severka praskala ve švech. Příznivci seriálu „Most!“ tam sledovali poslední díl společně s jeho tvůrci

26. únor 2019 09:31

„Dycky Most!“… Tentokrát už ale naposledy. Příznivci i tvůrci seriálu jednoho z nejúspěšnějších seriálů poslední doby, „Most!“, se do mostecké restaurace Severka přišli večer podívat na jeho poslední díl.

Fanoušků seriálu dorazilo do restaurace několik stovek. Severka kvůli tomu musela zavést rezervaci vstupenek. Rozebrané byly po několika minutách.

Živo začalo být kolem restaurace už po 17. hodině, kdy se tam lidé začali scházet. Úderem 18. hodiny vešla do restaurace více než stovka těch, kteří si stihli rezervovat místo, desítky dalších ale stály venku. Ti si přišli třeba jen pro autogram.

Severka praskala ve švech. Příznivci seriálu Most! tam sledovali poslední díl společně s jeho tvůrci

Při autogramiádě praská Severka doslova ve švech. Kolem herců a tvůrců seriálu se shromáždil hotový dav.

Zhruba v polovině autogramiády dorazila před Severku i cikánská kapela.

Mezi těmi, kteří rozdávali podpisy, byl i seriálový Tonda, herec Filip Červenka. Fenomenální úspěch seriálu nečekal. „Vůbec, právě. Nečekal jsem, že to bude taková bomba, sledují to všichni lidi, co znám,“ konstatuje s úsměvem.

Poslední díl seriálu skončil krátce před 22:30. Co na něj lidé říkali?

„Co mě vzalo? Že Čočkin umřel. To neměli udělat, měl pokračovat, si myslím. Připadalo mi, že by to mělo pokračovat, že se něco skrývá. A že by se mělo ještě něco otevřít,“ myslí si jeden z fanoušků.

Názory na „Most!“ se různí – všichni se ale shodnou na jednom – město Most nebylo nikdy slavnější.

autor: Jan Beneš
Spustit audio

Související