Salát z cizrny
Suroviny: Předem namočená uvařená cizrna, nakládaná okurka, šunkový salám, hořčice, majolka a bílý jogurt, nať jarní cibulky, sůl, pepř.
Postup: Do mísy dáme uvařenou studenou nebo sterilovanou cizrnu, přimícháme nakrájený salám a okurku a nakonec vmícháme dresink z majolky a jogurtu (poměr volíme podle chuti, jogurt to trochu odlehčí), hořčice, cibulky, soli a pepře.
DOBROU CHUŤ PŘEJE SLÁVKA BRÁDLOVÁ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.