Pikantní pomazánka
Připravte příjemné překvapení pro ty, kteří cuketu neznají...
Suroviny a pracovní postup: Kousek cukety nastrouháme na hrubším struhadle, cibuli nakrájíme, na pánev dáme trochu oleje, na něj cibuli, cuketu, osolíme a přidáme kmín, můžeme ochutit například vegetou. Malinko podlijeme a pomalu rozdusíme, nakonec přidáme kečup a utřený česnek. Mažeme na topinky nebo jiné pečivo. Je lepší nechat vychladnout.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTORKA RECEPTU JAROSLAVA ŠVEJDOVÁ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka