O vaření a gastronomii s Romanem Sejvalem
27. duben 2021
Je rozdíl mezi vařením a gastronomií? Mění se přístup k jídlu? Nejen na to jsme se ptali Romana Sejvala, učitele technologie přípravy pokrmů z hotelové školy Bukaschool.
Jak ovlivnila pandemie koronaviru českou gastronomii? Čeká nás v luxusních restauracích nevšední gastronomický zážitek, nebo jde častěji jen o útok na obsah našich peněženek?
Poslechněte si celý rozhovor z přiloženého audiozáznamu a dozvíte se víc. Přejeme vám pohodový poslech.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.