Kuře s kešu a mangem

Výlet do exotických krajů.    

Ingredience
  • 150 g kuřecích prsíček
  • 1 lžíce oleje
  • půl manga
  • pár kešu ořechů
  • špetka škrobu
  • sůl
  • asijské nudle nebo rýže jako příloha

Postup:

  1. Maso nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji.
  2. Přidáme pár kostiček manga a pár kešu ořechů, osolíme, mírně podlijeme a udusíme.
  3. V závěru podle potřeby zahustíme špetkou škrobu rozmíchaného ve studené vodě, produsíme a úplně v závěru přihodíme další kostičky manga už jen prohřát. Podáváme s asijskými nudlemi nebo s rýží.

Mohlo by vás zajímat

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí

Karin Lednická, spisovatelka

kostel_2100x1400.jpg

Šikmý kostel 3

Koupit

Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.