Kuře s kešu a mangem
Výlet do exotických krajů.
Ingredience
- 150 g kuřecích prsíček
- 1 lžíce oleje
- půl manga
- pár kešu ořechů
- špetka škrobu
- sůl
- asijské nudle nebo rýže jako příloha
Postup:
- Maso nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji.
- Přidáme pár kostiček manga a pár kešu ořechů, osolíme, mírně podlijeme a udusíme.
- V závěru podle potřeby zahustíme špetkou škrobu rozmíchaného ve studené vodě, produsíme a úplně v závěru přihodíme další kostičky manga už jen prohřát. Podáváme s asijskými nudlemi nebo s rýží.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí
Karin Lednická, spisovatelka

Šikmý kostel 3
Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.