Zuppa pavese
Suroviny: 1,5 l hovězího vývaru, 5 vajec, 5 plátků toastového chleba, 150g strouhaného sýra, sůl, pepř a petrželka.
Postup: Horký hovězí vývar nalijeme do polévkové mísy, osolíme, přidáme celá vejce. Opečený toastový chleb rozkrojíme na menší trojhránky, které pomalu vložíme do polévky, posypeme strouhaným sýrem, špetkou čerstvě umletého pepře a nasekanou petrželkou.
DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJE PETR NOVOTNÝ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka