Plněný lilek
Suroviny: Lilek, 1 smetanový sýr a asi 2 lžíce brynzy, 100 g másla, sůl.
Postup: Lilek oloupeme, překrojíme a krátce povaříme v osolené vodě. Z lilku opatrně vydlabeme středy. V míse umícháme měkké máslo s oběma sýry a s dužinou vydlabanou z lilku, naplníme překrojený lilek, dáme do pekáčku a v rozehřáté troubě upečeme. Podáváme s bagetou.
DOBROU CHUŤ PŘEJE SLÁVKA BRÁDLOVÁ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka