Kuřecí prsíčka s hermelínem
Pro milovníky překvapení… Suroviny a postup: Kuřecí řízky jemně naklepeme, prořízneme do nich otvor a tam vsuneme hranolek hermelínu s trochou sekaných vlašských ořechů. Osolíme, sepneme párátkem a na rozehřátém oleji z obou stran opečeme, pak vyndáme na teplý talíř, do vypečené šťávy vlijeme malý šálek šlehačky, podle chuti dosolíme nebo si přidáme koření, krátce povaříme a vzniklou omáčkou pak přeléváme kuřecí prsíčka na talíři. Příloha – podle chuti, brambory…
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A MARIE JANČÍKOVÁ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka