Smažený pastinák
Pastinák můžeme i smažit… Suroviny a postup: Pastinák omyjeme a krátce povaříme, teprve pak oškrábeme a nakrájíme na plátky. Z mléka a hladké mouky uděláme hustší těstíčko, které osolíme a opaprikujeme, v něm namáčíme plátky/kolečka pastináku a v rozehřátém tuku po obou stranách smažíme pěkně dozlatova. S vařenými bramborami nebo s kaší.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.