Kuřecí pochoutka
Suroviny a postup: 3 kuřecí řízky nakrájíme na nudličky. Na pánev dáme olej, do něj dáme prolisovaný česnek a zahříváme. Když se olej rozpálí, přidáme nakrájené maso, 100 g očištěných nakrájených žampionů, osmahneme a pak osolíme, opaprikujeme, přidáme 2 lžíce bílého vína a stejné množství rajského protlaku. Promícháme, přidáme malý šálek smetany na vaření, krátce podusíme a podáváme. Jako příloha - rýže.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A ZDENA KOZELKOVÁ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka