Kuře podle Požarského
Specialita ruské kuchyně… Suroviny a postup: Kuře vykostíme a společně s 2-3 houskami namočenými v mléce a pak vymačkanými umeleme. Přidáme deci smetany, 2 žloutky, osolíme, okořeníme muškátovým oříškem, dobře promícháme a tvoříme karbanátky, po obou stranách opékáme na másle. Podáváme s bramborem, zdobíme koprem.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor

Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.