Masový nákyp

I maso patří do dětského jídelníčku… Suroviny a postup: Na lžičce másla zpěníme trochu nasekané cibulky, přidáme 2-3 lžíce mletého libového vepřového masa, mírně osolíme, okmínujeme, podlijeme vodu a dusíme. V troše mléka namočíme půl nakrájeného rohlíku, vmícháme do masa, přidáme žloutek, petrželku a úplně nakonec vpravíme do hmoty tuhý sníh z bílku. Hmotu dáme do vymazané a vysypané zapékací misky a v předehřáté troubě upečeme, při podávání doplníme čerstvou zeleninou.

DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER!

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí

Karin Lednická, spisovatelka

kostel_2100x1400.jpg

Šikmý kostel 3

Koupit

Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.