Kuřecí prsíčka se zeleninou a bylinkami
Suroviny: Kuřecí prsíčka – 1 ks, 1 červená paprika, 2 střední rajčata, 1-2 stroužky česneku, lžíce tymiánu a rozmarýnu, citron, olivový olej, sůl, rýže.
Postup: Maso, papriku a rajčata nakrájíme na malé kousky, rozehřejeme olej, orestujeme nakrájené maso, pak přidáme papriku a rajčata, na plátky nakrájený česnek a nasekané bylinky, zakapeme citronem a společně dorestujeme. Podáváme s rýží nebo s kuskusem.
DOBROU CHUŤ PŘEJE SLÁVKA BRÁDLOVÁ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí
Karin Lednická, spisovatelka

Šikmý kostel 3
Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.