Krůtí medailonky PETR
Jindřiška Berglová obdivuje Suroviny a postup: Na 4 porce připravíme půl kg krůtích prsíček, 3 lžíce olivového oleje, půl citronu, 1 dl bílého vína, 1 zakysanou smetanu, sůl, pepř, bazalku a lžíci kremžské hořčice. Maso nakrájíme na malé plátky cca 5x5 cm, osolíme, okořeníme pepřem, bazalkou, pokapeme citronem a opečeme na oleji z obou stran, podléváme vínem a dusíme do měkka. Pak přidáme smetanu a hořčici a dodusíme za stálého míchání. Přílohy – rýže, americké brambory, bramborová kaše.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka