Karamelové kuře
Suroviny: kuře, olej, cukr, sladká paprika, citrónová kůra, máslo
Postup: Kuře opereme a osušíme, vnitřek osolíme a dovnitř vložíme oloupanou cibuli. Kuře potřeme směsí z horké vody, oleje, cukru, sladké papriky a citrónové kůry. Za chvilku kuře potřeme rozpuštěným máslem. Po 20 minutách kuře otočíme a střídavě opět potíráme směsí a máslem. Po dopečení z kuřete vyndáme cibuli.
DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJE PETR NOVOTNÝ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka