Blesk z malibu
Suroviny: Štamprle sirupu (lesní směs), jeden a půl štamprle malibu, jeden a půl štamprle becherovky, pomerančový džus a pomeranč na ozdobu.
Postup: Do vyšší sklenice nalijeme sirup, přidáme hodně kostek ledu. Na ten led nalijeme malibu a becherovku a podle chuti dolijeme džusem. Vhodíme kolečko pomeranče a druhým kolečkem pomeranče ozdobíme sklenici.
DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJE PETR NOVOTNÝ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.