Balkánské filé
Filé ulovíte v supermarketu denně... a bez rizika!
Suroviny:
4 porce rybího filé
3-4 červené papriky
3-4 rajčata
1 velká cibule
5-6 stroužků česneku
mletá sladká paprika, případně špetka pálivé
sůl
olej
Postup:
- Zapékací mísu zakapeme olejem a dno vyložíme polovinou nakrájené cibule.
- Na cibuli dáme osolené a opaprikované filé, přidáme nakrájené papriky a rajčata, zakryjeme zbytkem nakrájené cibule a plátky česneku, ještě přikápneme oleje, mírně podlijeme a v troubě upečeme. Podáváme s vařenými bramborami.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka