Autocamp Osek nabízí ubytování v srdci Krušných hor

1. srpen 2023

Autocamp Osek se nachází v srdci Krušných hor. Je lemován zalesněnými vrchy, které vybízejí k turistice, cykloturistice a houbaření.

Město Osek, na jehož okraji se kemp nachází, se pyšní historickými památkami a je obklopené krásnými lesy. Samotným městem vedou také dvě naučné stezky – jedna přírodou a druhá dějinami.

„Máme tady k dispozici 110 lůžek – v bungalovech a v chatkách. Dále pak sem lidé mohou i s vlastním karavanem nebo stanem,“ shrnuje provozovatelka kempu Kateřina Houšková.

Přímo v kempu najdete i obří koupaliště, které nabízí prostor k zábavě pro plavce i neplavce. Hned vedle se pak nachází rybník, ve kterém se dá rybařit – pokud tedy máte povolenku rybářského svazu.,

„Od letošního roku tu máme navíc i stánek s občerstvení, kde nám zařizovali i polopenzi neb o plnou penzi pro školy, takže i na stravování se tam můžete dohodnout. V těsné blízkosti kempu je navíc i restaurace Horal, kde výborně vaří,“ dodává Houšková.

Návštěvníci kempu mohou využít i celou řadu sportovních pomůcek – ty jsou k dispozici na recepci. „Máme tam volejbalové míče i fotbalové branky,“ konstatuje Denisa Vlčková. V kempu je totiž i hřiště na plážový volejbal nebo stůl na stolní tenis.

V blízkosti kempu je 3D bludiště a lanové centrum pro děti. Vyrazit se ale dál i třeba na Fláje, na zámek do Duchcova nebo i do Německa, odkud je to z kempu jen zhruba 20 minut jízdy autem.

Spustit audio

Související