Vlaďka Erbová – úspěšná modelka, playmate i příležitostná herečka, rodačka z Mostu

13. červen 2024

Ústecký fotograf Petr Berounský jí oholil hlavu strojkem na psy. Dobře věděl, proč to dělá. Krátkovlasých modelek bylo v 90. letech jako šafránu a mladá Severočeška s krásným obličejem agentury zaujala. Dva měsíce nato už fotila v Praze.

Vlaďka Erbová se narodila v roce 1981 v Mostě. Vyrostla ve skromných poměrech. Aby vyhrála vysněné horské kolo, přihlásila se ve 14 letech do soutěže krásy Miss Poupě. Vyhrála.

O osm let později se proslavila jako playmate na titulní straně slavného časopisu. Spolupracovala s řadou modelingových agentur a dlouhé roky se úspěšně živila jako modelka. Pracovala ale rovněž jako manikérka a makléřka připravující pojistky pro vrcholové sportovce.

Objevila se také ve filmech Bobule a Dědictví aneb Kurva se neříká. Viděli jsme ji i v seriálech Ohnivý kuře, Kapitán Exner, Život a doba soudce A. K. a Vraždy v kruhu.

S prvním manželem, hokejistou Zdeňkem Bahenským, má dceru Viktorii. Z bouřlivého vztahu s fotbalistou Tomášem Řepkou se jí narodil syn Markus. Řepka se před lety ocitl u soudu za fiktivní erotické inzeráty, kterými Erbovou poškodil.

Minulý týden se Vlaďka Erbová vdala potřetí. Vzala si restauratéra Petra Hynka. Její nynější jméno zní Vladimíra Hynek Řepková. Za prací často dojíždí do kosmetického salónu v Brně, který je spojen s kavárnou.

autor: Milan Knotek
Spustit audio