Vepřové chilli
Pro milovníky ostřejších jídel.
Suroviny:
400 g vepřového plecka
1 cibule
1 konzerva fazolí v rajčatové šťávě
1 konzervička kukuřice
koření chilli con carne
olej
sůl
Postup:
- Maso nakrájíme na kousky, opečeme na oleji, aby se zatáhlo, pak poprášíme směsí koření chilli con carne, osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme. V tlakovém hrnci je to rychlejší.
- Když je maso měkké, přidáme konzervu fazolí a malou konzervu kukuřice, necháme prohřát a podáváme s nasucho opečenou tortillou.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor

Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.