Vánoční kapr jinak
Suroviny: Kapr asi 2 kg, 4 lžíce tatarské omáčky, 1 lžíce solamylu, 2 lžičky kmínu, 1 lžička soli, šťávu z poloviny citrónu, 1 lžíci plnotučné hořčice, 1 lžička pepře, 1 lžička mleté sladké papriky, 3 stroužky česneku.
Postup: Z tatarské omáčky, hořčice, solamylu, pepře, kmínu, sladké papriky, soli, prolisovaného česneku, citrónové šťávy a oleje si uděláme marinádu. Plátky kapra necháme v marinádě uležet do druhého dne. Potom ho obalíme v polohrubé mouce a osmažíme.
DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJE PETR NOVOTNÝ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka