Ústecký kraj vyhlásil anketu Dopravce roku. Hlasujte!

10. říjen 2011

Spolehlivost, slušnost, pohodlí a čistota se vyplácí. Tak se dá popsat smysl ankety Dopravce roku, kterou Ústecký kraj letos vyhlásil už počtvrté.

Cestující v ní známkují jako ve škole všechny dopravce, kteří mají v Ústeckém kraji na starost dopravní obslužnost. Tedy zajišťují, aby se lidé dostali za prací, do škol, za kulturou…

Dopravce roku 2011 - Ústecký kraj

Proč byste měli v anketě hlasovat i vy – pokud jezdíte autobuse nebo vlakem - to nám řekne redaktorka Dagmar Cestrová.

Hlasovací lístky najdete na krajském úřadě stejně jako na ěstských úřadech, ve větších stanicích Českých drah a samozřejmě u všech dopravců. A elektronický hlasovací lístek je na webové stránce kraje www.kr-ustecky.cz.

autor: ces
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.