Tvarůžky zapečené
Lahoda na konec tvarůžkového týdne...
Suroviny a pracovní postup: Nasekáme dvě cibule, nastrouháme 20 dkg eidamu a smícháme s pokrájeným balíčkem tvarůžků a patnácti dkg slaniny. Zapečeme, jíme s chlebem - je to moc dobré.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTOR RECEPTU DAVID HERTL!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí
Karin Lednická, spisovatelka

Šikmý kostel 3
Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.