Tousty charašo
Suroviny: Veka, měkký salám, plátkový sýr, tatarská omáčka, paprika, rajčata, trocha mléka a strouhanka.
Postup: Veku nakrájíme na plátky a ty pokapeme mlékem, aby byly vláčné. Mezi ně klademe salám a sýr, a tvoříme takový váleček (podle velikosti pánve). Potom ho zavážeme nití, aby se nám nerozdělil, obalíme ve strouhance a opečeme na oleji ze všech stran. Nakonec váleček opět rozdělíme a jednotlivé plátky ozdobíme tatarkou, paprikou a rajčaty.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka