Tatarák ze špekáčků
Pořiďte si ale opravdu dobré špekáčky, žádné „buřtíky“, opékáčky“ a podobné náhražky!
Suroviny:
dobré špekáčky
cibule
česnek
worcester
kečup
hořčice podle chuti
pepř
tabasco
mletá paprika
Postup:
- Špekáčky sloupneme, umeleme nebo jemně nasekáme.
- Ochutíme přísadami podle vlastní chuti a podáváme s topinkami nebo s opečenými plátky bagety. Česnek použijeme jen na topinky nebo bagetu.
Související
-
Salát ze špekáčků
Pokud vám o víkendu nepřálo počasí na grilovačku a v lednici zbyly špekáčky, udělejte si z nich salát.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.