Supa fakes - čočková polévka
Čočková polévka není vynález české kuchyně...
Suroviny: Půl kg čočky, asi litr vody, 1 mrkev, 2 cibule, 2 stroužky česneku, malá konzervička rajského protlaku, kousek celerové natě, asi 2 lžíce olivového oleje, 1 bobkový list, pepř, sůl.
Pracovní postup: Přebranou čočku propláchneme na sítu a dáme na půlhodinku vařit, pak přidáme cibuli a mrkev - obojí nakrájené na kolečka, česnek, protlak, olej a koření. Dovaříme.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS ÚSTÍ NAD LABEM!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka