Šťavnatá krkovička

V jednoduchosti je krása... a v tomto případě i chuť.

Suroviny:

4 plátky krkovice

2 cibule

olej nebo sádlo

směs koření Marinovaná krkovička

Postup:

  1. Plátky masa naklepeme a poprášíme kořenící směsí – obsahuje už i sůl.
  2. Cibuli nakrájíme, zpěníme na rozehřátém tuku, vložíme maso a z obou stran ho opečeme.
  3. Podlijeme horkou vodou a udusíme do měkka. Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.

Související

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.