Šťavnatá krkovička
V jednoduchosti je krása... a v tomto případě i chuť.
Suroviny:
4 plátky krkovice
2 cibule
olej nebo sádlo
směs koření Marinovaná krkovička
Postup:
- Plátky masa naklepeme a poprášíme kořenící směsí – obsahuje už i sůl.
- Cibuli nakrájíme, zpěníme na rozehřátém tuku, vložíme maso a z obou stran ho opečeme.
- Podlijeme horkou vodou a udusíme do měkka. Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.
Související
-
Krkovička na pivu
Vepřové maso a pivo jdou dobře dohromady nejen na jednom stole, ale dokonce i na jednom talíři…
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.