Sójové lusky EDAMAME

Jedna z nejpopulárnějších japonských pochutin – podle Tomia Okamury Suroviny a postup: K varu přivedeme větší množství osolené vody, vhodíme do ní 1 balení mražených sojových lusků edamame a vaříme 5-6 minut, pak scedíme a propláchneme studenou vodou, necháme okapat, můžeme ještě trochu posolit – a pozor, jedí se jen zrnka uvnitř lusku, ty prázdné lusky se vyhazují.

DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A TOMIO OKAMURA!

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.