Řezy Margot
Místo tyčinky Margot můžete použít třeba kokosový suk, ale čokoládová poleva z Margot vytvoří hezký „stracciatella“ efekt.
Ingredience
- 1 Margot tyčinka
- 2 hrnky polohrubé mouky
- půl hrnku cukru
- půl hrnku mléka
- necelého půl hrnku oleje
- 2 vejce
- 1 kypřicí prášek
Postup:
- Vejce ušleháme s cukrem, přišleháme olej a mléko, nakonec vešleháme mouku prosátou s kypřicím práškem a hrubě nastrouhanou tyčinku Margot.
- Hotové těsto nalijeme na plech vyložený pečicím papírem a ve středně předehřáté troubě upečeme.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka