Řezy Margot

Největší audioportál na českém internetu

Žebra pečená na chilli a medu | Foto: restaurace Les Moules

Místo tyčinky Margot můžete použít třeba kokosový suk, ale čokoládová poleva z Margot vytvoří hezký „stracciatella“ efekt.

Ingredience
  • 1 Margot tyčinka
  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • půl hrnku cukru
  • půl hrnku mléka
  • necelého půl hrnku oleje
  • 2 vejce
  • 1 kypřicí prášek

Postup:

  1. Vejce ušleháme s cukrem, přišleháme olej a mléko, nakonec vešleháme mouku prosátou s kypřicím práškem a hrubě nastrouhanou tyčinku Margot.
  2. Hotové těsto nalijeme na plech vyložený pečicím papírem a ve středně předehřáté troubě upečeme.

Související