Pikantní rybí filé

Jíme málo ryb - možná, že tenhle recept to pomůže napravit...

Suroviny: 600 g rybího filé, sůl, mletý bílý pepř, 50 g prorostlé slaniny, rostlinný olej, 1 větší pór, drcený kmín, mletá červená paprika, 2 feferonky a masový vývar.

Pracovní postup: Filé nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a odložíme na chladné místo. Slaninu nakrájíme na kostičky a za stálého míchání škvaříme, přidáme trochu oleje, pór nakrájený na kolečka a nakonec přidáme filé, drcený kmín a papriku a ještě za stálého míchání opečeme. Pak podlijeme vývarem, přidáme nadrobno nakrájené feferonky bez semínek a dusíme doměkka.

DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTORKA RECEPTU SOŇA VODIČKOVÁ!