Pikantní rybí filé
Jíme málo ryb - možná, že tenhle recept to pomůže napravit...
Suroviny: 600 g rybího filé, sůl, mletý bílý pepř, 50 g prorostlé slaniny, rostlinný olej, 1 větší pór, drcený kmín, mletá červená paprika, 2 feferonky a masový vývar.
Pracovní postup: Filé nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a odložíme na chladné místo. Slaninu nakrájíme na kostičky a za stálého míchání škvaříme, přidáme trochu oleje, pór nakrájený na kolečka a nakonec přidáme filé, drcený kmín a papriku a ještě za stálého míchání opečeme. Pak podlijeme vývarem, přidáme nadrobno nakrájené feferonky bez semínek a dusíme doměkka.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTORKA RECEPTU SOŇA VODIČKOVÁ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka