Páteční Noční linka: Třídní sraz a co na něm čekat

4. říjen 2024

Na dobu, kdy jsme byli o hodně mladší, vzpomíná většina z nás velmi ráda. A k takovým vzpomínkám jistě patří i třídní srazy, na kterých si ty dávné historky se spolužáky a spolužačkami oživíte.

Než se ale takový abiturientský večírek uskuteční, předchází tomu třeba i hledání termínu, který by vyhovoval většině zúčastněných (ne všichni byli z jednoho města, anebo se po škole rozprchli do všech koutů vlasti). A pak se musí najít to správné místo. A možná by bylo dobré pozvat i učitele a učitelky, kteří vám vštěpovali do hlav všechny ty znalosti, na které si dnes už ani nepamatujete.

Poznáte ještě všechny, se kterými jste sdíleli školní lavice? Který ze spolužáků se stal bohatým podnikatelem a která spolužačka, dříve královna krásy, je dnes už zasloužilou babičkou a kuchařská vášeň se projevila i na její postavě? A co vy, budete mít připraveny fotografie dětí, vnoučat a dovolených na exotických ostrovech?

Dnešní Noční linka s Borkem Kapitančikem možná poslouží těm, kteří se na takový sraz se spolužáky po dlouhých letech chystají jako průvodce či rádce, co na něm lze čekat. Zavolejte o tom na 731 800 900, napište na linka@rozhlas.cz nebo do webového formuláře níže.

Spustit audio