Jahodový krém
Příjemný letní moučník.
Ingredience
- 100 ml šlehačky
- 100 g sýra cottage
- 3-4 lžíce cukru moučky
- miska jahod
Postup:
- Do mixéru vložíme šlehačku, cottage, cukr a jahody (pár jahod si necháme stranou na ozdobu) a krátce mixujeme.
- Krém naplníme do misek nebo skleniček, na povrch dáme jahody, případně necháme ještě vychladit a podáváme.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka