Mozzarella s řepou
Klasika je kombinace rajčat a mozzarelly, ale zkuste místo rajčat dát vařenou nebo pečenou červenou řepu.
Ingredience
- vařená nebo pečená červená řepa
- mozzarella
- krémové balzamico
- řeřichové výhonky
- olivový olej
Postup:
- Řepu i mozzarellu nakrájíme na plátky
- Naskládáme je střídavě na talířky, pokapeme balzamikem a olejem, ozdobíme řeřichovými výhonky.
- Doplníme opečeným toastem.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí
Karin Lednická, spisovatelka

Šikmý kostel 3
Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.