Mozzarella s řepou

Klasika je kombinace rajčat a mozzarelly, ale zkuste místo rajčat dát vařenou nebo pečenou červenou řepu.  

Ingredience
  • vařená nebo pečená červená řepa
  • mozzarella
  • krémové balzamico
  • řeřichové výhonky
  • olivový olej

Postup:

  1. Řepu i mozzarellu nakrájíme na plátky
  2. Naskládáme je střídavě na talířky, pokapeme balzamikem a olejem, ozdobíme řeřichovými výhonky.
  3. Doplníme opečeným toastem.

Mohlo by vás zajímat

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí

Karin Lednická, spisovatelka

kostel_2100x1400.jpg

Šikmý kostel 3

Koupit

Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.