Kuře s hráškem
Lehké jídlo do horkých dnů.
Ingredience
- 1 kuřecí prsa
- 1 hrnek mraženého hrášku
- 2 stroužky česneku
- 2-3 lžíce másla
- sůl
Postup:
- Maso nakrájíme na proužky, osolíme a na rozehřátém másle opečeme ze všech stran.
- Přidáme na plátky nakrájený česnek, krátce osmahneme, přidáme hrášek a ještě krátce podusíme. Pokud je potřeba, přidáme 1-2 lžíce vody.
- Podáváme s dušenou rýží nebo kuskusem.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka