Plněný hermelín s brusinkami
Než se ugriluje maso, dejte si malý předkrm.
Ingredience
- sýr hermelín nebo jiný podobný sýr s bílou plísní na povrchu – brie, camembert
- brusinkový kompot nebo džem
Postup:
- Sýr podélně rozkrojíme na poloviny, opatrně vydlabeme a vydlabanou hmotu smícháme s brusinkami.
- Naplníme zpátky, poloviny k sobě přitiskneme, zabalíme do alobalu a necháme v chladu proležet. Podáváme s listy salátu a kouskem pečiva.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka