Salát s ančovičkami
S kouskem pečiva dobře zasytí.
Suroviny:
1 krabička salátu rukola
1 plechovka sterilované cizrny
1 konzervička ančoviček
2-3 natvrdo vařená vejce
sůl podle potřeby
Postup:
- Salát opláchneme a otřepeme z vody.
- V míse smícháme salát, odkapanou cizrnu, nakrájené ančovičky a nakrájená vařená vejce, lehce promícháme, podle chuti dosolíme, ale ančovičky by to měly zajistit. Můžeme kápnout oleje z ančoviček.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka