Pikantní pomazánka
Připravte příjemné překvapení pro ty, kteří cuketu neznají...
Suroviny a pracovní postup: Kousek cukety nastrouháme na hrubším struhadle, cibuli nakrájíme, na pánev dáme trochu oleje, na něj cibuli, cuketu, osolíme a přidáme kmín, můžeme ochutit například vegetou. Malinko podlijeme a pomalu rozdusíme, nakonec přidáme kečup a utřený česnek. Mažeme na topinky nebo jiné pečivo. Je lepší nechat vychladnout.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTORKA RECEPTU JAROSLAVA ŠVEJDOVÁ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí
Karin Lednická, spisovatelka

Šikmý kostel 3
Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.