Heršun a Toustový štrúdl

Suroviny: Bílý toustový chléb, kečup, pomazánkové máslo, šunka, hermelín, nadrobno nakrájená cibulka a anglická slanina.

Postup: Chleba namažeme pomazánkovým máslem, přikryjeme šunkou, pár kapek kečupu, plátek hermelínu a nadrobno nakrájenou cibulku se slaninou. Přiklopíme druhým plátkem chleba a zapečeme v toustovači.

Toustový štrúdl
Suroviny: Balení světlého toustového chleba, 6 jablek, cukr, skořice, rozinky namočené v rumu a mleté vlašské ořechy.
Postup: Toustové chleby pomažeme změklým máslem, posypeme je nastrouhanými jablky, cukrem, skořicí, rozinkami a ořechy. Přiklopíme druhým plátkem chleba a dáme zapéct do toustovače.

DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJE PETR NOVOTNÝ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!