Emšibaros
Suroviny: Kuřecí prsíčka, olej, cibule, kari, grilovací koření, sůl, pepř, kečup, strouhaný sýr a klasické palačinky, do kterých budeme směs balit.
Postup: Cibulku osmažíme a na ní dáme na kostičky nakrájené kuřecí maso, které osolíme a opepříme dle chuti a přidáme trochu kari a grilovacího koření. Když je maso měkké, tak touto směsí plníme upečené palačinky, které narovnáme do pekáčku vedle sebe, posypeme sýrem, polijeme kečupem a necháme cca 15 minut propéct v troubě.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.