Pangasius se šlehačkou a se sýrem
Suroviny: Filety Pangasius, cibule, šlehačka, strouhaný sýr a koření: sůl, drcený kmín, směs na ryby, špetka tymiánu, špetku bazalky...
Postup: Rybu necháme nejdříve rozmrazit, protože obsahuje poměrně hodně vody. Nakrájíme cibuli na půlkolečka, na ní položíme osolené filety pangasia. Posypeme od oka kořením (fantazii se meze nekladou), zalijeme šlehačkou a posypeme hustě sýrem. Dáme do trouby a pečeme odkryté. Jakmile to zrůžoví a šlehačka se vypeče, je hotovo. Jako přílohu podáváme vařené brambory.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
![jak_klara_obratila_na web.jpg jak_klara_obratila_na web.jpg](https://sever.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_3x2_mobile/public/images/e267b388c06a96c1b90c7443afcd1a84.jpg?itok=NWANcVy-)
![](https://sever.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_1x1_mobile/public/images/94949a2cda8b0e5970dc036a8b74667d.jpg?itok=bfzCOlUT)
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.