Losos opékaný na másle a Studená koprová omáčka
Losos opékaný na másle se studenou koprovou omáčkou Suroviny a postup: 4 porce z vykostěného lososa bez kůže asi po 200 g jen osolíme a vložíme na pánev s rozehřátým máslem. Opékáme z obou stran. Studená koprová omáčka Suroviny a postup: Majonézu a zakysanou smetanu smícháme půl na půl. Podle chuti přidáme kopr (může být sušený) a sůl. Necháme odležet v ledničce, aby omáčka přijala chuť kopru.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka