Pivní likér podle Venuše Svobodové
„Nepečená“ mňamka… Suroviny a postup: Smícháme půl litr piva (Gambrinus), 20 dkg cukru, lžíci rozpustné kávy, 1 vanilkový cukr a asi 2 dl vodky (můžeme dát i víc, podle chuti). Mírně zahřejeme, až se cukry rozpustí, ale nevaříme! Vychladíme, o rychlost spotřeby není třeba mít obavy.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.