Maso s broskvemi
Suroviny: Vepřové maso, broskve, brambory, cibule, olej, sůl, pepř, smetana.
Postup: Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Brambory oloupeme a syrové nakrájíme na kolečka. Na dno pekáče dáme olej, na něj brambory, osmaženou cibulku, maso, kolečka broskví a opět brambory. Zalijeme smetanou a podle chuti osolíme, opepříme a zapečeme.
DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJE PETR NOVOTNÝ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.