Maso HOISIN
Hoisin je hustá omáčka připravená zejména z fermentované sójové pasty. Využívá ji čínská kuchyně.
Ingredience
- 2 pěkné plátky vepřového masa
- 1 menší cibule
- 2-3 lžíce omáčky hoisin
- olej
- sůl
Postup:
- Přes noc marinujeme plátky masa v hoisin omáčce.
- Druhý den nakrájíme cibuli na půlkolečka, orestujeme ji na oleji, pak shrneme stranou a na tuku opečeme osolené maso z obou stran.
- Podáváme s dušenou rýží.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.